Spring naar content

1 februari 2024: Feestelijke inhuldiging van het Mutsaard scholencomplex in Laken

01 feb 2024

Mutsaard-campus-inhuldiging

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel huldigde op 1 februari 2024 officieel de gloednieuwe moderne scholencampus Mutsaard in.

Mohamed Ziyad Rahmouni, leerling 5de jaar Karel Buls, mocht iedereen met een mooie toespraak begroeten aan het begin van dit nieuwe avontuur:

“Stel je een plek voor waar niet alleen plaats is voor studeren, maar waar ook vreugde, vriendelijkheid en een gemeenschapsgevoel belangrijk zijn. Wel, dat is deze plaats! Onze school. Hier op Karel Buls willen leerkrachten niet alleen educatie bieden, maar een thuis creëren waar iedereen wordt aanvaard en gehoord. Onze Hartelijke School is niet slechts een slogan; het is een plaats om samen te groeien, te leren en te bloeien als een kleine mini-gemeenschap. We schrijven hier elke dag samen een verhaal dat niet alleen wordt gevormd door de woorden op het bord, maar ook door de relatie die we met elkaar hebben. Zo proberen we ook van deze nieuwe muren een plek te maken waar elk individu wordt aangemoedigd om zijn ware zelf te zijn, waar fouten niet worden gevreesd, maar omarmd als kansen om te leren. We danken iedereen die dit nieuwe schoolgebouw voor ons mogelijk heeft gemaakt.”

Tijdens de inhuldiging werd de officiële inhuldigingsplaat van het scholencomplex onthuld en kregen alle aanwezigen een rondleiding doorheen de site.

Vervolledig jij ons team?

1 februari 2024: Feestelijke inhuldiging van het Mutsaard scholencomplex in Laken